αετος περηφανος πετα

Photobucket

Διαβαστε τα παντα για την ΑΕΚ!

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αυριο υπογραφει ο Λυμπεροπουλος!

Ο Λυμπε πισω στην ΑΕΚ ! Ο Ελληνας επιθετικος υπογραφει αυριο συμβολαιο καρδιας με την αγαπημενη του ομαδα μετα απο 3 χροννια οπου εφυγε για την Γερμανια!Ο Νικολας αυριο θα περασει απο τα γρεφεια τη ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογραψει το συμβολαιο του και να ειναι και επισημα παικτης της ΑΕΚ!

Μονο Ντουσκο Λεει ο κοσμος!

Στην ψηφοφορια του Μπλοκ μας ο Ντουσαν Μπαγιεβιτς ''πατησε'' τον Λαζλο Μπολονι ! Στην ψηοφοφορια ελαβαν μερος 45 ατομα και οι 35 απο τους 45 ψηφισαν μπαγιεβιτς!
Ο Λαζλο Μπολονι πηρε μολις 7 ψηφους ενω 3 ατομα ψηφισαν αλλον προπονητη. Ο Ντουσκο ειχε ποσοστο 77.8% ο Μπολονι 15.6% ανω η επιλογη αλλου προπονητη ειχε ποσοστο 6.7% !

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Φημες για ενδιαφερον του ΠΑΟ για Ζεοβαννι!

Στο κολπο για Ζεοβαννι φερεται να μπηκε ο Παναθηναικος συμφωνα παντα με Αγγλικα δημοσιευματα που αναφερουν ενδιαφερων των πρασινων για των Βραζιλιανο! Ο Ζεοβαννι εμεινε λιγο στην ακρη 3 μερες τωρα λογο της περιπτωσης του Μπουπα Ντιοπ αφου 2 μπαμ μαζι ειναι δυσκολο μεχρι να πουληθει ο Σκοκο η ο Τζεμπουρ. Ο 3οχροννος ειναι πιο κοντα στην ΑΕΚ και οι κιτρινομαυροι πονταρουν στο γεγονως πως ο ΠΑΟ δεν εχει καν προεδρο αυτη τη στιγμη και δυσκολα μπορει να κλεισει καποιον παικτη και ιδιαιρερα οταν εινα κλασης Ζεοβαννι.

Στην Αθηνα ο Ντιοπ για την οριστικη συμφωνια!

Πολυ κοντα στην αποκτηση του Σενεγαλεζου παικταρα της Πορτσμουθ βρισκεται η ΑΕΚ αφου ο παικτης αναμενεται σρην Αθηνα για να ολοκληρωθει και τυπικα η ιστορικη αυτη μεταγραφη της Ενωσης! Ο 32χροννος ειναι αρκετα προθυμως να αγωνιστει στην ΑΕΚ και φενεται πως και το τελευταιο εμποδιο που ειχε μεινη ξεπεραστηκε!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Θελει Βελλιο!

Την αποκτηση του Αποστολου Βελλιου απο τον Ηρακλη θα επηδειωξει η ΑΕΚ μεσα στις επομενες μερες αφου ο πιτσιρικας φενεται να εχει τραβηξει τον Μπαγιαβιτς με τις καλες του εμφανισεις ! Ο Βελλιος θυμιζουμε πως ηταν και εκεινος που ειχε ισοφαρισει στο 90' τον Ολυμπιακο μεσα στο Καραισκακη και στο επομενο παιχνιδη καταφερε να το ξανα κανει!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ετοιμαζει κρουση σε Τσουμπινιο!!

Ο 23χροννος βραζιλιανος επιθετικος του Εθνικου θεωρειται το μεγαλυτερο ταλεντο των γηπεδων της Β'εθνικης και ομαδες οπως Ολυμπιακος , ΠΑΟΚ , Ατρομητος εχουν ενδιαφερθει ως τωρα για την Περιπτωση του. Ο Τσουμπινιο εχει κανει καταπληκτικη σεζον και οπως φενεται η ΑΕΚ παει να κανει την πρωτη κρουση στον Εθνικο για την αποκτηση του!

Εντερ : ''Δεν το πιστευω! Απιστευτο!''

Ο Λουιζ Εντερ μιλησε για την μεταγραφη του στην ΑΕΚ και δηλωσε κατι παραπανω απο ενθουσιασμενος με την συμφωνια των δυο πλευρων! Ο Βραζιλιανος θα περασει την επομενη εβδομαδα απο τα γραφεια της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογραψει 1+1 χροννια στην Ενωση!

Παπα Μπουμπα ...το αεροδρομιο με Ντιοπ!

Κοντα σε μια ακομα ιστορικη συμφωνια βρισκεται η ΑΕΚ που εχει σοβαρες επαφες με τον ασο της Πορτσμουθ Μπουμπα Ντιοπ!! Ο Σενεγαλεζος δεν εχει σκοπο να συνεχισει στην υποβηβασμενη με πολλα προβληματα Πορτσμουθ και η ΑΕΚ εχει μπει δυνατα για την αποκτηση του! Μετα την συμφωνια με τον Ζεοβαννι ερχεται αμεσα και 2 μπαμ στον Δικεφαλο!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πηρε Εντερ ! Βλεπει και Χαριστεα.

Σημερα Ενας Βραζιλιανος Εφυγε (Μαντουκα) και ενας αλλος ηρθε (Εντερ)! Ο Πρωην παικτης του Αστερα μετα απο 1μηνα πολιορκειας ειναι και επισημα παικτης της ΑΕΚ και μεσα στην βδομαδα θα περασει απ'τα γραφεια της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογραψει το νεο του συμβολαιο! Στη λιστα του Γκρεταρσον προσταθηκε και ο Αγγελος Χαριστεας που εμεινε ελευθερος και ειναι πολυ πιθανων να υπαρξει κινηση μεσα στον επομενο μηνα για την αποκτηση του!

Ελντερσον αριστερο μπακ!

Τον Νιγηριανο ασο της Ρεν θελει η ΑΕΚ! Ο Διεθνης παικτης με την Εθνικη Νιγηριας Ουβα Εσιελ Ελντερσον μπηκε στο στοχαστρο της Ενωσης για την καλυψη οπου ποναει η ΑΕΚ και βεβαια αυτη ειναι η θεση του Αριστερου μπακ. Ο Ελντερσον θα βρεθει απεναντι στην Εθνικη μας Ελλαδος στο Μουντιαλ .

Στο ΑΠΟΕΛ ο Μαντουκα.

Στην Κυπρο με την Φανελα του ΑΠΟΕΛ θα συνεχισει την καριερα του ο πρωην παικτης της ΑΕΚ Γκουσταβο Μαντουκα. Ο Βραζιλιανος ηρθε σε συμφωνια με το ΑΠΟΕΛ σημερα και αναμενεται στην Κυπρο για να υπογραψει το νεο του Συμβολαιο.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

''Χτυπαει'' Τζοναθαν Ντος Σαντος!

Τον 20χροννο Μεξικανο ανερχομενο ποδοσφαιριστη της Μπαρτσελονα , Τζοναθαν Ντος Σαντος εβαλε στο στοχαστρο η ΑΕΚ! Ο Τζοναθαν ειναι Αδερφος του Ζιοβανι Ντος Σαντος και ειναι μαλιστα και αρκετα ομοιη οχι μονο στην εμφανιση αλλα και στο τροπο παιχνιδιου τους! Ο Ντος Σαντος μετραει περισσοτερες συμμετοχες με την Μπαρτσελονα Β και 3 συμμετοχες στην Μπαρτσελονα των Μεσσι,Ανρι,Βιγια κτλπ.!

Ανακοινωνεται ο Ζεοβαννι!

Το μεγαλο Μπαμ του φετινου καλοκαιριου φενεται να ειναι Κιτρινομαυρο αφου ο Βραζιλιανος παικταρας της Χαλ ειναι πλεον το Νεο μεταγρεφικο αποκτημα της ΑΕΚ! Οι 2 πλευρες ειχαν νεα επαφη σημερα τηλεφωνικα οπου τελειωσε και τυπικα η συμφωνια. Ο Ζεοβαννι θα ταξιδεψει στην πατριδα του Βραζιλια για της καλοκαιρινες του διακοπες και περιπου 20-25 Ιουνιου θα περασει απο τα γραφεια της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογραψει το Νεο του συμβολαιο με την ΑΕΚ!

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Καλυτερα ο Μανωλας!

Σε καλυτερη κατασταση βρισκεται ο Ελληνας αμυντικος της ομαδας μας 1βδομαδα μετα το δολοφονικο χτυπημα που δεχθηκε απο τον Μητρογλου! Ο Κωστας Μανωλας εκανε με επητυχια πριν λιγες ημερες την εγχειρηση που ηταν να κανει και πλεον αναρωνει . Ουτε συγνωμη απο τον Μητρογλου που παραλιγο να τυφλωσει τον 20χροννος Αμυντικο της ΑΕΚ με την Αδικιολογητει αγκωνια στα πρωτα 30 δευτερολεπτα του Αγωνα.

Η Παλερμο για Μπλανκο!

Στο στοχαστρο της Ιταλικης ομαδας μπηκε ο επιθετικος της ΑΕΚ Ισμαελ Μπλανκο. Ο Αργεντινος ειναι σε συζητησεις με την ΠΑΕ ΑΕΚ για να κανονισουν το μελλον του και η Παλερμο περιμενει στη γωνια ....οποιαδηποτε διαφωνια της ΑΕΚ με τον Μπλανκο για να τον Παρει!

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ερχεται μεσα Ιουνιου για τις υπογραφες!

Ολα ετοιμα για τον Βραζιλιανο Ζεοβαννι Ντειμπερσον να ντυθει στα κιτρινομαυρα! Το μονο εμποδιο που εχει μεινει ειναι να μεινει ελευθερος απο τη Χαλ (κατι σιγουρο δηλαδη) και να πωληθει ενας εκ'των Σκοκο-Τζεμπουρ-Μαιστοροβιτς - Μπλανκο! Ο 3οχροννος ασος φερεται να ηρθε σε συμφωνια με την ΑΕΚ στο Ραντεβου που ειχαν στο Λονδινο ο Προεδρος της ΠΑΕ Σταυρος Αδαμιδης και ο Μανατζερ του Ζιλμπαρ Βελοζ!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Μαιστοροβιτς : ''Ολα ψεματα,Θελω να μεινω!''

Ο Αμυντικος της Ενωσης Παραχωρησε συνενταυξη στην τηλεοραση του ΣΚΑ'Ι' οπου τονισε πως οσα ακουγονται για αποχωρηση του απο την ΑΕΚ ειναι ψεματα και πως δεν θα ειχε προβλημα να μεινη στην ΑΕΚ! Επισης ειπε πως εχει ακομη ενα χροννο συμβολαιο και πως αν συμφωνησουν και στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα το τιρηση!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Οι 4 προτασεις του Μαντουκα

Ολοι ξερουμε πως ο Γκουσταβο Μαντουκα εχει 4 προτασεις στα χερια του ομως γνωριζουμε μονο τη 1 που ειναι απο το ΑΠΟΕΛ! Εμεις σας παρουσιαζουμε και της αλλες 3 προτασεις που κραταει στα χερια το ο Βραζιλιανος! Η 2η προταση στον παικτη της ΑΕΚ ειναι απο τον ΠΑΟΚ , η 3η απο την Γκιμαραες και η 4η απο την Φλαμεγκο! Μετα απο ερευνα ανακλαλυψαμε αυτες της προτασεις και σας τις Παρουσιαζουμε!

Αδαμιδης - Μαλ...ιες τα περι Σκοκο!

Δεν υπαρχει προταση για τον Νατσο Σκοκο ξεκαθαρισε ο Σταυρος Αδαμιδης στην επισημη διαψευση του για τα Σεναρια που κυκολφορησαν χθες περι Σκοκο,Μαντζιου και Πανθηναικου! Ισως σε μακρινο πρασινο ονειρο ο Σκοκο να πηγαινε στον ΠΑΟ ομως οσο ζουμε στην πραγματηκοτητα αυτο ειναι πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη!Αλλωστε μονο 1,5 εκατομυρριο για εναν παικτη που κοστολογειται στα 4 εκατομυρρια δεν υπαρχει περιπτωσει να πωληθει τοσο φθηνα , ακομα και ας δινουν τον Μαντζιο που δεν ειναι και πολυ ακριβως ...η τουλαχιστον δεν καλυτπει την διαφορα των 3 εκατομυριων που λοιπουν απο την μουσαδενια προταση του ΠΑΟ για Σκοκο!

Δικος της ο ''Ζεο''! Ψηνεται 2ο Μπαμ!

Ολα ετοιμα για να πραγματοποιηθει αυτη η μεγαλη μεταγραφη για την ΑΕΚ αφου σημερα ο Βραζιλιανος Ζεοβαννι επιβεβαιωσε το εντωνο φλερτ με την ΑΕΚ και πλεον το μονο που μενει ειναι το ΟΚ της Χαλ! Ο 30χροννος μεσοεπιθετικος δηλωσε πολυ ευχαριστημενος με το γεγονος πως η ΑΕΚ τον κηνηγα 2 μηνες σχεδον τωρα! Εκτος απο αυτο το μεγαλο ΜΠΑΜ ερχεται και 2ο αφου η ΑΕΚ ετοιμαζει κρουση σε Γκρασχοπερρς για τον Βερο Σαλατιτς!

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ερχεται ο Κονε.

Ο 29χροννος μεσος πρωην ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ ειναι πολυ κοντα στο να συμφωνησει ξανα με την Ενωση! Ο Παναγιωτης Κονε μενει ελευθερος και η επιστροφει του μοιαζει κατι παραπανω απο σιγουρη. Ο 22χροννος μεσος αρεσει στον Μπαγιεβιτς και η πολυ καλη του φετινη χροννια με τον Ηρακλη εκανε τους ανθρωπους του Δικεφαλου να τον προσεγγισουν γρηγορα και να προλαβουν καθε αλλη κινηση!

Τραμπα Μαντζιου-Σκοκο!


Παναθηναικος και ΑΕΚ ειναι κοντα σε συμφωνια για ''τραμπα'' αφου ο ΠΑΟ φενεται να κατεθαισε προταση 1,5 εκτομυριου + Βαγγελη Μαντζιο στην ΑΕΚ για να παρει τον Νατσο Σκοκο! Ακομα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρη βεβαια για αυτο κραταμε μια σοβαρη επιφηλαξει.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Γκεντσογλου για παντα στην ΑΕΚ!

Ο 19χροννος παικτης της ΑΕΚ ανανεωσε σημερα το συμβολαιο του αφου υπεγραψε 4ετες συμβολαιο με την ΑΕΚ! Ο Πιτσιρικας θα ανταμειβεται με 220.000 ετησιως.

Για Φερρειρα Πιντο γραφουν οι Ιταλοι!

Ο Βραζιλιανος ποδοσφαιριστης της Αταλαντα Αντριανο Φερρειρα Πιντο ειναι στο στοχαστρο της ΑΕΚ συμφωνα με Ιταλικα δημοσιευματα! Ο Βραζιλιανος το καλοκαιρι του 2008 ανανεωσε μεχρι το 2011 ομως στην Ιταλια κουγεται πως θελει να λησει το συμβολαιο του με την Αταλαντα. Διαβαστε εδω Adriano Ferreira Pinto ολοι τη ποδοσφαιρικη του Καριερα!

Κοιταει τον Καλεντ Λεμουτσια.

Ο Αλγερινος ασος της Ες Σετιφ Καλεντ Λεμουτσια βρισκεται πλεον στο στοχαστρο της ΑΕΚ! Ο 29χροννος μεσος δεχτηκε περσι προταση 2 εκ. ευρω απο την Μονακο αλλα η ομαδα του την αππεριψε. Φετος μενει ελευθερος και το κασε του ειναι γυρο στα 400 χιλ. ευρω!

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....5ος και πολυ σου ειναι! ΑΕΚαρα - Ολυμπιακος 2-1!

Τον γλεντησε , τον ξεφτιλισε και τον πεταξε στην 5η θεση να παιζει προκριματικα απο τον Ιουλιο! Ο Μανωλας στο 6' με ενα ματι αφου ο Μιτρογλου φροντισε να τον χτυπησει σοβαρα στο δεξι του ματι! Η ΑΕΚ ομως χαλαρωσε προσορινα και απο το πουθενα εγινε το 1-1. Στο διαστημα 45-70 η ΑΕΚ κυριαρχουσε και εφτασε στο γκολ με τον Ισμαελ Μπλανκο να πετυχενει επιτελους το γκολ λυτρωσης για αυτον και την ομαδα (2-1)! Η ΑΕΚ τωρα θα παιξει εναν μονο προκριματικο για το Γιουροπα Λιγκ ενω ο 4ος Αρης που κερδισε τον ΠΑΟΚ με 3-2 θα παιξει 2 προκριματικους! Ο 5ος Ολυμπιακος θα παιξει ακομα περισοτερους και ετσι το κλιμα απο βαρυ γινεται ασυκοτο στο Λιμανι! Αντε και του πιο κατω Ολυμιακε! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ παιξτε μπαλα απο τον Ιουλιο να χορτασετε γκολακια!

Χωρις την μιση ομαδα ο Ολυμπιακος στο ΟΑΚΑ!

Χωρις Λουα Λουα , Μελμπεργκ , Ντιογο ,Τοροσιδη , Νικοπολιδη και αλλους 7 ο ολυμπιακος ερχεται σημερα στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπισει την ΑΕΚ! Τερματοφυλακας θα παιξει ο Ουρκο Παρντο που βλεπουμε στην εικονα ενω θα επιστρατευθουν ισως και οι Φετφατζιδης και Βασιλογιανης! Στην ΑΕΚ δεν υπαρχει κανενα προβλημα παρα μονο εκεινο του Τζεμπουρ αφου και ο Γκεντσογλου ειναι ετοιμος!

Προτσαση σε Καρντοσο ετοιμαζει ο Αδαμιδης!

Την υπερβαση θελει να κανει η ΑΕΚ αποκτοντας τον Αργεντινο παικταρα του Αστερα Ορασιο Καρντοσο. Ο Παικτης μενει ελευθερος σε λιγες μερες και ειδη οπως εχει πει και ο ιδιος θα ηταν πολυ καλη επιλογη η ΑΕΚ! Καβαλα, Ατρομητος και Ολυμπιακος εχουν ενδιαφερθει για τον Καρντοσο που αππεριψε πριν λιγες μερες προταση της Γαλλικης Βαλενσιεν!

Στην ΑΕΚ ο Αντμιρ Βλανταβιτς!

Πολυ κοντα στην αποκτηση του 27χροννου Βοσνοιυ ποδοσφαιριστη της Σαλτσμπουρκ Αντμιρ Βλανταβιτς βρισκεται η ΑΕΚ! Ο Διεθνης Βοσνιος μιλησε σε Αυστριακη εφημεριδα και αποκαλυψε της επαφες του με τον Συμπατριωτη του Σανελ Γιαχιτς αλλα και με τον προπονητη μας Ντουσαν Μπαγιεβιτς! Σε επαφες και με τον Ιβο Ιβανοφ φερεται να ειναι ο Δικεφαλος!

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Στην Αθηνα ο Λυμπε! Κανει το Δυσκολο ο Μπαγιεβιτς.

Στην Αθηνα βρισκεται ο Καλαματιανος επιθετικος αφου φενεται να εχει ραντεβου μεσα στην βδομαδα με τον Σταυρο Αδαμιδη ωστε να ξανα ντυθει στα κιτρινομαυρα ! Ο Ελληνας ασος μπορει να δεχθει και αλλες προτασεις αφου και η Καβαλα εχει μπει στο κολπο. Ο Λυμπεροπουλος βεβαια ψηφιζει ΑΕΚ αλλα αυτη οι δοιηκηση και αυτος ο Προπονητης μπορουν να χαλασουν απο μονει τους την ευκολη αυτη μεταγραφη! Περιεργα σχεδια απο τον Μπαγιεβιτς .... που θελει Μαντζιο αντι για Λυμπεροπουλο! Δεν ξερουμε με τη λογικη ο Σερβος προπονητης προτιμα τον Βαγγελη Μαντζιο αλλα εμεις στηριζουμε Λυμπεροπουλο και πρεπει να το ξερει!

Υπεγραψαν Αργυριου και Ματνεζιδης!

Και επισημα παιχτες της ΑΕΚ ειναι ο Ανεστυς Αργηριου και Σπυρος Ματνεζιδης! Οι 2 ταλαντουχοι ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ υπεγραψαν 4ετες συμβολαια με την Ενωση και απο 1η Ιουλιου θα ειναι στη διαθεση του Μπαγιεβιτς. Οι Δηλωσεις......Αργυριου ''Θελω Νταμπλ με την ΑΕΚ!'' Ματνεζιδης ''Ολα και κατι παραπανω για την ΑΕΚ!

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

''Κλεβει'' των Ιωαννιδη , περημενει ο Παπαστεριανος!

Ο Ανερχομενος παικταρας του Ηρακλη Γιωργος Ιωαννιδης ειναι πολυ κοντα σε συμφωνια με την ΑΕΚ που θελει να προλαβει καθε κινηση του Παναθηναικου για τον Ελληνα ασσο! Επισης ο Μανωλης Παπαστεριανος βρισκεται στο στοχαστρο της ΑΕΚ ως δευτερη λυση αφου και εκεινος ειναι πολυ καλη περιπτωση και τον εξεταζει σοβαρα και ο Αρης!

Ιβο Ιβανοφ βλεπει ο Δικεφαλος!



Ο 25χροννος Διεθνης ανερχομενος Βουλγαρος ποδοσφαιριστης της Μπαροε Ιβο Ιβανοφ βρισκεται στο στοχαστρο της ΑΕΚ! Ο Ιβανοφ μετραει 96 συμμετοχες και 6 γκολ με την Φανελα της Μπαροε ενω κατεκτησε και το Κυπελο Βουλγαριας το 2010! Ο Ιβανοφ δηλωσε σε Βουλγαρικα ΜΜΕ : '' Γνωριζω για το ενδιαφερον της ΑΕΚ απο την Ελλαδα, δεν εχει γινει ακομα επισημη προταση ομως θα ηθελα πολυ να αγωνιστο σε μια ομαδα με Ιστορια στην Ευρωπη οπως η ΑΕΚ! ''

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Αδαμιδης - Σαββακης περιμενουν την Τοτεναμ για Μπελεκ!

Ο Καμερουνεζος ασσος του Πανθρακικου Στιβ Μπελεκ ειναι ο νεος στοχος της ΑΕΚ αφου ΑΕΚ και Πανθρακικος φενεται να αρχιζουν να συνεργαζονται σε θεμα παικτων! Ο 17 χροννος παικταρας εχειτραβηξει εντονα την Τοτεναμ ομως κατι εχει κανει αυτη τη μεταγραφη να κολληση και ετσι η ΑΕΚ παει να εκμεταλευτει το γεγονος πως εχει καλες σχεσεις με τους ανθρωπους του Πανθρακικου! Ο Μπελεκ μετραει 8 συμμετοχες και 4 γκολ και απο τον καιρο που αρχιζε να παιζει βασικος στον Πανθρακικο παραλιγο να τον οδηγησει ακομα και στην παραμονη!

Τελος ο Μπαγιεβιτς(?), αηδιαστικο σεναριο για Ολυμπιακο!

Κοντα στην λυση της συνεργασιας τους βρισκονται Μπαγιεβιτς και ΑΕΚ αφου μετα απο την 2η σερι αποτηχημενη σεζον και και της κακες εμφανισεις στους τελευταιους αγωνες ο Σερβος προπονητης ειναι με το 1,5 ποδι εκτος ομαδας. Επισης Ραντεβου θα προγραμματιζουν Αδαμιδης και Μπαγιεβιτς για να αποφασισουν απο κοινου το μελλον της Ομαδας! Περα απο αυτα στον Ολυμπιακο βρισκονται σε αναζητηση προπονητη και ενας γνωριμος και παλιος τους φιλος σαν τον Μπαγιεβιτς θα τους ηταν υπερ-ευχαριστω! Ειδικα τωρα που φενεται ο Ντουσκο να μενει ελευθερος!

Θελουν να κλεισουν τον Χαβιτο!

Ο Ισπανος αποχωρει απο τον Αρη μετα την ληξη των πλει οφ και ειδη ακουγεται εντονα πως η ΑΕΚ θα τον προσεγγιση γρηγορα με σκοπο να τον κλεισει ενοψει μεταγραφικης περιοδου! Ο Χαβιτο μετα απο 4 χροννια στον Αρη φενεται να συνηθησε τα κιτρινομαυρα αλλα αυτη τη φορα θα φορεσει πιο βαρια φανελα αν τελικα οριστικοποιειθη η συμφωνια Χαβιτο - ΑΕΚ!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ανοητη η ενδεκαδα του Μπαγιεβιτς! Αρης - ΑΕΚ 1-1

Επρεπε να περασουν 65 λεπτα για να βαλει τον Λεοναρντο ο Μπαγιεβιτς ενω το σκορ ηταν 1-0 υπερ του Αρη! Επισης αφηνε μεσα τον Ανυπαρκτο Λαγο που εχανε συνεχως τον Χαβιτο και αν δεν ηταν ο Αραμπατζης το σκορ θα ειχε ξεφυγει! Μετα το 65 που μπηκε ο Λεοναρντο η ΑΕΚ πετυχε ενα γκολ που ισως να ακυρωθηκε και λανθασμενα , δημιουργησε αρκετες καλες φασεις και εφτασε στο γκολ στο 93'! Κακη εμφανιση , Οργη για την ομαδα που κατεβαζει ο Μπαγιεβιτς......τους βαζει να πεζουν για το Χ! Εβαλε Μακο,Λαγο,Μαντουκα και αφησε στον Παγκο τους Λεοναρντο , Ροτζερ και Νεμεθ!!!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

2 μεταγραφες για την ΑΕΚ!

Η 2 Ταλαντουχοι παικτες του Πανθρακικου Ανεστης Αργυριου και Σπυρος Ματνεζιδης ειναι οι 2 νεοι ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ αφου σημερα το απογευμα οι ανθρωποι της ΑΕΚ με αυτους του Πανθρακικου , ηρθαν σε συμφωνια και τα 2 παιδια αναμενονται αυτες της μερες να επισκευθουν τα γραφεια της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογραψουν με την νεα τους ομαδα! Ο 22χροννος Ανεστης Αργυριου ηταν μεχρι πριν λιγο στην λιστα των Ολυμπιακου , Παναθηναικου και Αρη ενω δοκημαστηκε για λιγο καιρο στην Μπλακπερν! Ο 19χροννος Σπυρος Ματνεζιδης μαλλον θα αγωνιζεται στους μικρους της ΑΕΚ αφου η μικρη του ηλικια και η πρωτογνορη εμπειρια μιας μεγαλης ομαδας δεν μπορουν να τον κανουν ακομα πρωταγονιστει ομως σε 2 χροννια μπορει να παιζει ακομα και βασεικος αν πεισει τους Ανθρωπους του Δικεφαλου!

Θελει να βαλει γκολ στον Ολυμπιακο ξανα!

Αποφασισμενος να αγωνιστει στο τελευταιο κρισιμο παιχνιδη των πλει οφ ειναι ο Ραφικ Τζεμπουρ ο οποιος πηρε ο ιδιος τηλεφωνο τον Προπονητη του στην Εθνικη Αλγεριας και του ζητησε αδεια 2 ημερων! Επισης στην Εθνικη Βοσνιας κληθηκε ο Σανελ Γιαχιτς που χανει το Ντερμπι με τον Ολυμπιακο!

Επιστρεφει ο Ιορτανκε

Γυριζει πισω στην ΑΕΚ ο Ρουμανος μεσοεπιθετικος που ειχε παει να δοκιμαστει στην Ραπιντ Βουκουρεστιου! Ο Ιορτανκε δεν επισε τους Ρουμανος και ετσι εχει μια 2η ευκαιρια να παρει φανελα βασικου στην ΑΕΚ!

Στη λιστα ο Στεινσον!

Ο 28 χροννος Ισλανδος Αμυντικος μπηκε στο Ματι του συματριωτη του Αρναρ Γκρεταρσον.
Ο Γκρεταρ Στεινσον ειναι το βασικο δεξι μπακ της Μπολτον απο το 2008 , μετραει 80 συμμετοχες και 3 γκολ! Επισης μετραει 38 συμμετοχες και 4 γκολ στην Εθνικη Ισλανδιας!

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Κοντα σε Μουλεμο!

Επισημη προταση στον Βελγο Ποδοσφαιριστη της Στανταρ Λιεγης κατεθεσε η ΑΕΚ σημερα το πρωι συμφωνα με τους Βελγους! Το ποσο ειναι ακομη αγνωστο αλλα μεσα στην μερα θα μαθευτει!

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

4 για να γουσταρετε! ΑΕΚ - Αρης 4-2 (!)

Απιστευτη μπαλα απο την ΑΕΚ Στο χροννικο διαστημα 70'-94'! Ο Λεοναρντο μαγεψε το κοινο με 2 γκολαρες ,ο Τζεμπουρ χορευε ''σιρτακη'' ολοι την αμυνα του Αρη και ο Σκοκο ηταν απλα υπεροχως. Το παιχνιδη αρχισε μοιρασμενο ομως η ΑΕΚ στο 27' ανοιξε το σκορ με ενα γκολ υπερθεαμα απο τον Αλγερινο Ραφικ Τζεμπουρ! Μετα ηρθε η κατρακοιλα......η Ενωση εμεινε με 9 παιχτες αφου Σαχα και Γιαχιτς αποβληθηκαν. Ο Αρης ηταν ειδη με 10 παιχτες λογο της αποβολης του Τονι Καλβο. Ο Σαχα στο 56 ανετρεψε τον Καμπορα στην περιοχη και ο Καμπορα εκανε το 1-1. Λιγο αργοτερα ο Αρης εφτασε σε δευτερο τερμα με τον Τζονσον στο 72 ' να στελνει την μπαλα στα δυχτια του Αραμπατζη! Απο εκει και περα ο Λεοναρντο περασε στην θεση του Μαντουκα στο 73' και στο 76' εκανε το 2-2. Στο 77' ο Νατσο Σκοκο κερδισε πεναλντι σε ανατροπη απο τον Νασουτι και εκανε το 3-2! Στο 80' ο Αρης εμεινε και αυτος με 9 αφου ο Καμπορα μετα απο αψημαχια με τον Καφε! Το παρτι στον Πελατη συνεχιστηκε στο 84' αφου μετα απο πανεμορφη σεντρα του Σκοκο ο Φοβερος και τρομερος Λεοναρντο εκανε το εκθαμβοτηκο 4-2!! Στο 91' ο Σκοκο αντικατασταθηκε απο τον Γεωργεα....ο Αργεντινος αποθεωθηκε απο τον Κοσμο μια βδομαδα μετα της αποδοκιμασιες προς αυτον! Παντως εδειξε να το χαρηκε αφου αντεπεδιδε και αυτος συνεχως το χειροκροτημα στους Φηλαθλους της ΑΕΚ!

ΑΕΚ - Αρης 1-0 (Live)!

Με μια γκολαρα του Τζεμπουρ η ΑΕΚ Προηγειται του Αρη με 1-0 στο 1ο ημιχρονο της αναμετρησης.
Οι 2 ομαδες παιζουν με 10 παιχτες λογο αποβολης των Γιαχιτς και Καλβο. Η ΑΕΚ Ελεγχη τον Αγωνα και εχει 2 ,3 πολλη καλες φασεις ...ενω ο Αρης εχασε την ευκαιρια του αγωνα λιγο πριν το γκολ της ΑΕΚ!

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ο Καλυτερος χορευτης των Ελβετικων γηπεδων συζητα με την ΑΕΚ!

Προταση απο την ΑΕΚ φερεται να δεχθηκε ο ''Ντελ Πιερο της Ελβετιας'' Οπως τον λενε απο την Ενωση! Ειναι παιδι της Γιοβεντους , Ιταλος αλλα αγωνιζεται στην Εθνικη Ελβετιας απο φετος, 25 χροννων τωρα παιζει στην Λουκερνη. Μετραει 88 συμμετοχες 24 γκολ και 9 ασιστ σε 3 χροννια με την φανελα της Λουκερνης το καλοκαιρι του 2008 τραβηξε εντονα το ενδιαφερον της Μιλαν ομως ο ιδιος ως παιδι της Γιουβεντους ειπε οχι. Θεωρειται το μεγαλλο αστερι του Ελβετικου ποδοσφαιρου και σιγουρα να ερθει στην ΑΕΚ θα ενθουσιασει κοσμο και κοσμακι στα Ελληνικα γηπεδα. Ο Νταβιντ Κιουμιεντο αππεριψε τον Μαρτιο προταση επεκτασης του συμβολαιου του απο την Λουκερνη και πλεον η ΑΕΚ εχει στα χερια της τον Ελβετο ασο!

ΣΟΚ! Με θανατο ποδοσφαιριστη!

Σοκ εχει προκαλεσειο εφνηδειος θανατος ποδοσφαιριστη ! Ο μολις 21χροννων Βελγος ποδοσφαιριστης της Ροζελαρ επαθε ανακοπη καρδιας κατα την διαρκεια του ποδοσφαιρικου αγωνε της ομαδας του. Ολοι ετρεξαν να δουν τη εγινε. Ο Αντονι Φαν Λου ηταν πεσμενος ανεσθητος στον αγωνιστικο χωρο. Οι γιατροι καταφεραν να τον συνεφερουν για λιγο ομως κατα την εξοδο του μετο φοριο ξεψηχησε!
Στο παραπανο βιντεο μπορειτε να δειτε ολα οσα εγειναν στο τραγικο αυτο συμβαν. Συληπητηρια Ροζελαρ!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Μεσα στη βδομαδα λεει ΝΑΙ ο Καστιγιο!

Το ειπε και ο ιδιος ....εχει προταση αξιας απο την ΑΕΚ! Ο Διεθνης παικτης του Εκουαδορ Σεγκουντο Καστιγιο , δεχτηκε προταση απο την ΑΕΚ πριν λιγες μερες! Μερικες ακομα προτασεις φενεται να μην τον ικανοπηουν και ειναι πλεον μισο βημα μακρια απο την ΑΕΚ! Ενας αξιολογος παικτης , που μπορει να δωσει λυσεις στην ομαδα και να διοργανωνει καλα το παιχνιδη!

Προταση 1.5 εκτατομυριων ευρω ετοιμαζουν στην Λανς για Τζεμπουρ!

Προταση απο την Γαλλια φτανει στα χερια της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Αλγερινο Επιθετικο της Ομαδας Ραφικ Τζεμπουρ. Η προσφορα θα ειναι περιπου 1.5 εκατομυρρια ευρω. Ο Τζεμπουρ κοστολογειται γυρω στα 2 εκατομυρια και το λογικο ειναι οι Ανθρωποι της ΠΑΕ να απορρριψουν την πρωτη προταση απο την Λανς με σκοπο να ανεβεβη η προσφορα!

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

1ος ερχεται ο Νειθαν Μπερνς!

Η Πρωτη καλοκαιρινη μετεγραφη της ΑΕΚ ακουει στο ονομα Νειθαν Μπερνς . Ο Αυστραλος επιθετικος της κερκυρας δοθηκε δανεικος στους Φαιακες για ενα χροννο απο την ΑΕΚ. Καταφερε να κανει μια καταπληκτικη χροννια περνοντας απ'το χερι την κερκυρα και οδηγονταστην στην Α'Εθνικη!
Πλεον ολοι περημενουμε απο τον πιτσιρικα να παιξει την μπαλα που ξερει και να τιμησει την Φανελα!

Ξανα αναβολη στο ΑΕΚ - ΑΡΗΣ!

Στις 19.00 θα γινει ειρινικη πορεια χιλιαδων ανθρωπων στην Αθηνα και ταυτοχροννα Δεν επιτεπεται να παιζεται λιγο πιο διπλα ποδοσφαιρικος αγωνας συμφωνα με την Σουπερ Λιγκ!Επηρεασμενοι οι ξενοι παιχτες ..... δεν πιστευουν αυτα που γινονται στην Αθηνα!