αετος περηφανος πετα

Photobucket

Διαβαστε τα παντα για την ΑΕΚ!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Φτασαμε!

Στο Ζεεφελντ ειναι απο σημερα η ομαδα της ΑΕΚ οπου θα ξεκινησει την προετοιμασια της αλλα και μια σειρα φιλικων μεχρι τις 21/7 οπου θα αναχωρηση για το Σινδεϋ οπου θα συμμετασχη στο Τουρνουα που διοργανωνη η τοπικη ομαδα Sydney FC αλλα και τις Blackburn Rovers και Rangers .

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Νταντομο : '' Πρωταθλημα για το λαο της ΑΕΚ!''

Ορεξατος ο Κλαουντιο Ναντομο εφτασε χθες λιγο μετα τις 16.00 το μεσημερι στο Αεροδρομιο της Αθηνας . Δηλωσε ετοιμος για δουλεια και σκληρη προπονηση ενω ηταν πληρης ενημερωμενος για τον κοσμο και την ιστορια της ΑΕΚ! Τον Ουρουγουανο υποδεχτηκαν ανθρωποι της εφημεριδας της ΑΕΚ ''ΩΡΑ ΤΟΝ ΣΠΟΡ''! Σημερα υπογραφει διετες συμβολαιο με την καινουργια του ομαδα!

Προφορικη συμφωνια με Ντιοπ!

Σε προφορικη συμφωνια με τον Σενεγαλεζο Διεθνη μεσο της Πορτσμουθ ηρθε την Παρασκευη το απογευμα η ΑΕΚ που πλεον περιμενει ο Ντιοπ να μεινη ελευθερος ωστε να ερθει να υπογραψει διετες συμβολαιο! Ο Παπα Μπουπα Ντιοπ πιεζει ασφηχτικα την Πορτσμουθ να τον αφησει ελευθερο ωστε να αρχισει και εκεινος την προετοιμασια του στο Ζεεφελντ μαζι με την υπολοιπη ομαδα και να βρει την ησυχια του. Ο Παικτης δηλωσε πως θελει να τελειωση την καριερα του στην ΑΕΚ και πως αυτη τη στιγμη η Ενωση ειναι αυτο που θελει!

3,5 εκ. δινει η Τζενοα για Σκοκο και αλλα 3 ερχονται απο Παπασταθοπουλο και Ιντερ!


Μεσα στην βδομαδα ερχεται προταση στην ΑΕΚ για τον Νατσο Σκοκο! Προταση που φενεται να ικανοποιη την ομαδα αφου η Ιταλικη Τζενοα δινει 3,5 εκ. ευρω για τον Αργεντινο. Ο Σκοκο κοστολογειται στα 3εκ. ευρω οποτε αν τελικα η προσφορα γινει η μεταγραφη ειναι σιγουρη , ενω ανοιγει τον δρομο στην ΑΕΚ και για τον Ντιοπ αλλα και οχι μονο! Επισης 3 εκ. περιμενουν στην ΑΕΚ αφου αυτην την στιγμη ο Σωκρατης Παπασταθοπουλος βρισκεται κοντα σε συμφωνια με την Ιντερ! Αν τελικα πραγματοποιηθη η μεταγραφη αυτη η ΑΕΚ θα ειπραξη 3 ζεστα εκ. απο το ποσο μεταπωλησης! Συνολο λοιπον 6,5 εκ. εκατομυρρια που ανοιγουν διαπλατα τον δρομο της Ενωσης για τουλαχιστον 2 προτοκλασατες μεταγραφες!

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Αντιστρεφονται τα παντα!!!


Η απολυτη ανατροπη εγινε σημερα με τις περιπτωσης Ντιοπ και Ζεοβαννι! Οτι ξεραμε χθες ξεχνιεται για παντα και τα δεδομενα αλλαζουν τελειως! Ο Ζεοβαννι δηλωσε πως η μεταγραφη του στην ΑΕΚ ''χαλασε'' λογο της αδυναμης προσφορας της Ενωσης που δεν τον καλυπται οικονομικα και πλεον περιμενει προταση απο τον Ολυμπιακο!! Αντιθετα ο Παπα Ντιοπ δηλωσε ανοιχτα στην Πορτσμουθ πως θελει να μεινη ελευθερος και να συνεχιση την καριερα του στην ΑΕΚ και οχι στον Ολυμπιακο που γραφοταν εντονα τον τελευταιο καιρο! Η ΑΕΚ περιμενει εξελιξεις και προταση απο την Τζενοα για τον Νατσο Σκοκο ωστε να παρει ακομα και τωρα τον Ντιοπ!

Κλεινει στον Ολυμπιακο ο Ντιοπ , Κοντα σε ΑΕΚ ο Ζεοβαννι!




Αγκυρα στο λιμανι φενεται να ριχνει ο Παπα Ντιοπ αφου συμφωνα με πληροφοριες υπηρχουν προχωρημενες επαφες με τον Ολυμπιακο! Ο Ζεοβαννι που τελικα αππεριψε τις Τραμπζονσπορ και Ανκαραγκουτσου φενεται να ειναι πολυ κοντα στην ΑΕΚ αφου παραδεχτηκε πως υπαρχη μια πολυ καλη και σοβαρη προταση!

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Φτανει Αθηνα ο Ντατομο!

Βαλιτσες φτιαχνει ο Κλαουντιο Ντατομο που σε λιγες ωρες θα ειναι στην Αθηνα ωστε να υπογραψει το νεο του Συμβολαιο. Ενθουσιασμενος με την ΑΕΚ δηλωσε ο 28χροννος και ετοιμος να παιξει πολυ καλη μπαλα. Σε λιγες ωρες περισσοτερα για τον Ουρουγουανο.

Νετο εδειξε ο Μπαγιεβιτς!

Ο 29 χροννος δεξιος μπακ του Αρη ειναι ο πρωτος στοχος της ΑΕΚ για την αντικατασταση του Καρλος Αραουχο αφου σημερα μετα την ειδηση της αποχωρησης του Αργεντινου η ΑΕΚ εβαλε μπρος πολυ γρηγορα την περιπτωση του Νταρσι Νετο! Ο Βραζιλιανος ειναι ο εκλεκτος του Ντουσαν Μπαγιεβιτς , κλειδι στην μεταγραφη αυτη ειναι η συνεργασια τους την Σεζον 2007-08.

Αραουχο : ''Πρεπει να φυγω.''

Την αποχωρηση του απο την ΑΕΚ εκανε γνωστη εχθες το βραδυ στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Αργεντινος αμυντικος που ειπε πως εχει καποιο πολυ σοβαρο οικογενειακο προβλημα και πρεπει να επιστερψει στην πατριδα του. Ο Αραουχο ειχε μια επιτυχημενη χροννια και αν εμενε θα μπορουσα μαζι με τον Ντατομο φετος να δεσει ακομα περισοτερρο η αμυνα της ομαδας. Παντως ο παικτης δεν ειχε σκοπο να φυγει απο την ομαδα , και θα εμενε για αλλα 2χροννια αν δεν ειχε συμβει αυτο το γεγονως. Ο Αραουχο ηταν η δευτερη καλυτερη μεταγραφη της ΑΕΚ το περασμενο καλοκαιρι μετα τον Κωστα Μανωλα!

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Εκλεισε Ντατομο, ερχεται την Κυριακη για να υπογραψει!

Σε συμφωνα με τον 28χροννο μπακ της Ατλεντικο Σερρο , Κλαουντιο Ντατομο ηρθε σημερα το απογευμα η ΑΕΚ! Ο Ουρουγουανος ξεχωριζει για της πολυ καλες σεντρες του αλλα και για τις απευθειας εκτελεσης φαουλ. Δειτε το Βιντεο και βγαλτε τα συμπερασμματα σας ! Την Κυριακη ερχεται να υπογραψει 2ετες συμβολαιο με την νεα του ομαδα!

Στο σπιτι του ο ''Τραϊ''!

Πισω στο σπιτι του ειναι απο σημερα ο Τραϊανος Δελλας ο οποιος περασε απο τα γραφεια της ΠΑΕ και υπεγραψε μονοετες συμβολαιο με την ΑΕΚ! Ο ''Κολοσσος'' δηλωσε ευχαριστημενος και ετοιμος για την τελευταια του χροννια ως ποδοσφαιριστης.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τομοβιτς και Φατιτς θελει ο Μπαγιεβιτς!


2 παικτες της Τζενοα ζητησε να αποκτηθουν απο τον Αρναρ Γκρεταρσον ο Ντουσαν Μπαγιεβιτς! Ο Μαυροβουνιος 21χροννος αριστερος μπακ Ιβαν Φατιτς και ο 22χροννος Σερβος κεντρικος αμυντικος Νεναντ Τομοβιτς. Πιο αναγκαιο στοχο για γρηγορη κινηση ο 62χροννος τεχνικος εθεσε τον Ιβαν Φατιτς μιας και ενας αριστερος μπακ χρειαζεται πιο πολυ στην ομαδα απο εναν κεντρικο αμυντικο (μην ξεχναμε και πως ο Δελλας ειναι σε αναμονη).

Τα 3 πρωτα φιλικα!

Τα 3 πρωτα φιλικα της ΑΕΚ ειναι πλεον κανονισμενα και εχουν ανακοινωθει. Το πρωτο φιλικο στο Ζεεφελντ θα ειναι αυτο με την Ουνιρεα στις 11 Ιουλιου , ακουλουθει το φιλικο με την Σβατζ στις 16 Ιουλιου και στις 19 του ιδιου μηνα η Ενωση θα αντιμετωπιση την Χαποελ Μπερ Σαβα απο το Ισραηλ!